Partners

CIA probeert zich zoveel mogelijk in te zetten voor haar leden, om ze van zo veel mogelijk activiteiten en evenementen te voorzien. Om dit mogelijk te maken is er financiële input nodig. Alhoewel criminologie in eerste instantie niet meteen een belletje doet rinkelen, heeft het raakvlakken met enorm veel takken die in elk bedrijf te vinden zijn. CIA is enorm blij met elke bijdrage die aan haar wordt geschonken en elke euro wordt weer goed besteed om de leden een super criminologisch jaar te bezorgen!
Wolters Kluwer
Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken.
Onze klanten vertrouwen op onze ongeëvenaarde expertise, de inventieve wijze waarop we uitdagingen aangaan en onze intuïtieve technologie.

partner_pwc
Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.