Evenement

Evenement details:

 • do
  14
  feb
  2019

  Overkoepelende Masteravond

  15:30De Boelelaan 1105, 1081HV Amsterdam

  Nu de kerstvakantie voorbij is en het tweede semester van start is gegaan, betekent dit dat het felbegeerde bachelor diploma ook eindelijk in zicht komt. De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat is de vervolgstap? Een tussenjaar of toch meteen doorstomen naar de master?

  Om jullie een handje te helpen, is in samenwerking met de studieverenigingen Crime Does Pay uit Amsterdam, Corpus Delicti uit Leiden en Criminologie In Actie uit Rotterdam een overkoepelende masteravond georganiseerd! Op 14 februari zullen alle criminologisch relevante masters, die in Nederland aangeboden worden, op één avond de revue passeren.

  De vertegenwoordigers van de masters zullen allen tweemaal een presentatie houden. Voor de pauze kun je de presentaties van drie masters bijwonen. Na de pauze kun je opnieuw uit alle masters kiezen en drie presentaties bijwonen. In totaal kun je dus zes van de twaalf masterpresentaties bijwonen. Daarnaast zijn er de gehele avond stands aanwezig, waar vragen gesteld kunnen worden aan studenten en hoogleraren van alle masters. Afsluitend zal er een gezellige borrel plaatsvinden in het Concilium in de rechtenfaculteit van de Vrije Universiteit.

  [update] Omdat we al veel aanmeldingen binnen hebben gekregen
  is het helaas niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Overkoepelende Masteravond. Mocht je je al hebben aangemeld, maar je emailadres nog niet hebben doorgegeven, kun je dat nog wél doen via deze link: https://goo.gl/forms/z1ZH7cZr50Esvgs93

  De aanwezige Masteropleidingen:

  Amsterdam:
  - Interventiecriminologie
  - Opsporingscriminologie
  - International Crimes, Conflict and Criminology

  Rotterdam:
  - Criminologie
  - International Master's in Advanced Research in Criminology

  Utrecht:
  - Global Crime
  - Crime, Punishment and Security

  Tilburg
  - Victimology and criminal justice

  Maastricht:
  - Forensica, Criminologie en Rechtspleging

  Leiden:
  - Forensische Criminologie
  - Comparative Criminal Justice
  - Criminologie & Veiligheidsbeleid

  Voor meer informatie over de masters zie https://drive.google.com/file/d/11lq86zf9ntRE4GHJUNIfw3gUSXsGmosN/view?usp=sharing

  Houd de facebookpagina in de gaten voor alle actuele informatie.

×