Evenement

Evenement details:

 • zo
  17
  mrt
  2019
  zo
  24
  mrt
  2019

  Studiereis Boekarest

  Boekarest - Roemenië

  Lieve leden,

  De bestemming van de studiereis van dit jaar is bekendgemaakt: we gaan dit jaar naar Boekarest! De reis staat bekend als één van de hoogtepunten in het collegejaar en de Reiscommissie heeft keihard gewerkt om ook dit jaar weer iets geweldigs neer te zetten. Dus wil jij deze week vol gezelligheid met je studiegenootjes, leerzame activiteiten in een nieuwe omgeving en natuurlijk een zekere hoeveelheid bier niet missen? Zorg dan dat je je inschrijft via de inschrijflink in dit evenement!

  Omdat de plaatsen beperkt zijn, is het wel zo eerlijk als we iedereen een gelijke kans geven. Daarom vragen we jullie om je inschrijving te voorzien van een motivatie waarin jullie uitleggen waarom deze studiereis jou nu zo tof lijkt. Hoe leuker en origineler de motivatie, hoe meer kans je maakt! Een mooie motivatie is niet zomaar geschreven, dus daarom geven we jullie genoeg tijd: je kunt je inschrijven tot en met 24 december.

  Voor slechts 340 euro kan je deelnemen aan deze onvergetelijke week! Verdere informatie over de exacte tijden en het programma volgt.

  Liefs,

  De reiscommissie 2018-2019