Lid worden

Lid worden van CIA?

Ga jij criminologie studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) of doe je dat al, meld je dan nu aan als lid van CIA! Je kunt dan profiteren van onze vele aanbiedingen (denk aan korting op je studieboeken) en studiegerelateerde / ontspannende activiteiten. Bovendien word je dan automatisch kosteloos lid van onze moedervereniging, de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR). Je krijgt dus toegang tot de activiteiten en het magazine van beide verenigingen. Er zijn verschillende lidmaatschapsmogelijkheden: je kunt regulier lid worden, kosteloos lid of buitengewoon lid.

Gewoon lid

Wil je tot 10% korting op je studieboeken, toegang tot alle activiteiten van zowel CIA als de JFR en het CIA-magazine en Fiat Justitia ontvangen? Ben je momenteel criminologiestudent(e) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, dan kun je via dit CIA inschrijfformulier voor 18 euro per jaar lid worden van CIA (en automatisch van JFR).

Kosteloos lid

Ben je al lid van de JFR en vind je criminologie interessant? Dan kun je jezelf kosteloos lid maken van CIA, mits je geen lid bent van een ander dispuut van de JFR, en daarmee toegang krijgen tot alle CIA-activiteiten en het CIA-magazine. Via bovenstaand inschrijfformulier kun je kosteloos lid worden van CIA, mits je dus al lid bent van de JFR.

Buitengewoon lid

Ook voor niet-studenten of ex-studenten is het mogelijk om op de hoogte gehouden te worden van en mee te doen aan onze activiteiten. Voor slechts €18,- per jaar kun je buitengewoon lid worden van CIA. Als buitengewoon lid ontvang je tevens het CIA-magazine. Hiervoor kan je contact opnemen met info@svcia.nl.