Bestuur

Voorzitter – Joanne te VoortwisJoanne 3.1

Beste lezer,

Ik ben Joanne te Voortwis, vanaf november 22 jaar en kom uit Winterswijk. Al vroeg was ik erover uit dat Criminologie perfect bij mij past en toen ik voet zette in Rotterdam voelde ik me er gelijk op mijn plek. Inmiddels hoop ik dit jaar mijn bachelorsdiploma te halen! Direct zodra ik hier ging studeren schreef ik me in als lid van CIA, al kon ik helaas niet meteen actief lid worden, wegens overlap met mijn bestuurs- en commissiejaren bij een jongerensociëteit in Winterswijk. Toch wilde ik in mijn tweede Criminologiejaar actief worden bij CIA, dus mocht ik deel uit gaan maken van de Partnershipcommissie. Door de gezellige en interessante contacten en evenementen wilde ik graag meer betrokken raken en het komende jaar biedt hiervoor de uitgelezen kans, aangezien ik de rol van voorzitter mag gaan vervullen! We gaan er samen een mooi jaar van maken!

 


Lieke 2Secretaris – Lieke van der Meule

Lieve CIA-leden,

Mijn naam is Lieke van der Meule, 20 jaar, en dit jaar zal ik de functie van secretaris in het XVIIe bestuur vervullen. Met een familie van politieagenten en rechtenstudenten, werd van mij min of meer verwacht dat ik ook die kant uit zou gaan. En nu heb ik, met veel plezier en een beetje stress, het propedeusejaar van de studie Criminologie afgerond. Jullie kennen mij waarschijnlijk van de leuke feestjes en activiteiten van CIA en als een altijd goedlachs en vrolijk meisje, maar komend jaar zullen jullie ook een serieuzere kant van mij gaan zien. Niet getreurd, naast alle secretariszaken zal ik natuurlijk nog steeds met alle liefde en plezier met jullie mee feesten. Afgelopen jaar heb ik ervaren hoe wij met z’n allen CIA tot een topvereniging maken. En ik ben dan ook vastberaden om er aankomend jaar met het XVIIe bestuur en alle leden een geweldig jaar van te maken!

 


Penningmeester – Jeffrey DijkshoornJeffrey 1

Hallo lieve leden!

Mijn naam is Jeffrey Dijkshoorn en ik mag aankomend collegejaar onze financiën in de gaten houden. Ik ben 21 jaar en geboren en getogen in Capelle aan den IJssel, waar ik nu nog steeds woon. Afgelopen heb jaar heb ik mijn bachelor afgerond, behalve één vak wat ik open heb laten staan. Dit jaar doe ik verschillende cursussen en rond ik de bachelor af, waarna ik aan de slag wil met jeugd- of cybercriminaliteit. Mijn vrije tijd besteed ik aan het beluisteren en het maken van muziek op de basgitaar. Verder ben ik altijd klaar te stomen voor een middagje op een terras in het zonnetje. Ik heb erg veel zin om de functie van penningmeester op me te nemen en zodoende met andere, nieuwe leden te kunnen delen hoe tof CIA je studententijd maakt. Als klap op de vuurpijl mag ik ook nog met de reiscommissie de studiereis organiseren: een jaarlijks evenement wat mij al tweemaal onvergetelijke herinneringen heeft gegeven.

 


Wouter 1.3Commissaris Externe Betrekkingen – Wouter Staats

Beste lezer,

Mijn naam is Wouter Staats en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor op één vak na afgerond en zal daarom dit jaar niet veel in de collegebanken te vinden zijn. Dit jaar loop ik stage op twee plekken en zal ik veel bezig zijn met deze mooie bestuursfunctie. Ik kom oorspronkelijk uit het gezellige Brabant, maar ben intussen bijna drie jaar woonachtig in Rotterdam en ik moet zeggen: laat me hier nog maar even zitten. Met CIA heb ik louter mooie ervaringen en ik kan me weinig feestjes en borrels herinneren waar ik niet bij ben geweest. Daarnaast ben ik in mijn eerste jaar actief lid geweest in de Sportcommissie en heb ik afgelopen jaar meegeholpen aan de organisatie van het eerstejaarsweekend. Naast allerlei studiegerelateerde activiteiten zijn (zaal)voetbal en mijn band twee dingen waar ik mij met alle liefde en plezier voor inzet. Dit jaar focus ik me op het benaderen van potentiële sponsoren en criminologische stagepartners en zal ik de bestaande contacten gezond blijven houden. Komend jaar wordt een druk, maar vooral erg leerzaam en gezellig jaar!

 


Commissaris Interne Betrekkingen – Maaike van der WalMaaike 1

Lieve leden,

Mijn naam is Maaike van der Wal, ik ben 21 jaar oud en dit jaar mag ik de functie van Commissaris Interne Betrekkingen gaan vervullen! Als een echte Rotterdammer was ik drie jaar geleden ontzettend blij dat ik criminologie mocht gaan studeren in mijn eigen, fijne stadje. Ik heb de afgelopen jaren enorm genoten van alle CIA-activiteiten en mijn werk in de reiscommissie en besloot dat ik dit jaar meer wilde doen voor de vereniging. Ik kijk enorm uit naar mijn bestuursjaar en ik ga er werk van maken zo veel mogelijk leden te ontmoeten en leren kennen. Kom vooral eens gezellig een biertje/wijntje/frisje en noem maar op met me drinken!

 


Janne 1Commissaris Media – Janne Landsman

Beste lezer,

Ik ben Janne Landsman, 18 jaar oud, en ik mag dit jaar de functie van Commissaris Media vervullen! Op dit moment ben ik bezig met het tweede jaar criminologie en het eerste jaar van het ‘double degree’ programma van filosofie. Ik ben iemand die niet stil kan zitten en het liefst zoveel mogelijk uit zichzelf wil halen. Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de redactiecommissie waar ik veel artikelen heb mogen schrijven over onderwerpen die mij interesseren. Daarnaast ben ik ook actief in de opleidingscommissie en het studentpanel van B2, wat erg leerzaam en leuk is. Naast de ‘serieuzere’ dingen zie ik mijn vrienden graag en zeg ik zeker geen nee tegen een goed feestje. Ik zing de hele dag door: onder de douche, tijdens het afwassen, maar ook tijdens het studeren, wat soms wat minder handig is. Daarnaast lees en schilder ik graag en heb ik een uit de hand gelopen plantenverzameling. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar. We gaan er wat moois van maken met z’n allen!

×