Bestuur

 

Voorzitter – Sabine Hellemons

Lieve leden,

Mijn naam is Sabine Hellemons en ben masterstudente Criminologie. Ik woon inmiddels al meer dan 2 jaar in Rotterdam en heb het hier enorm naar mij zin, mede dankzij mijn actief lidmaatschap bij CIA! Zo heb ik vorig jaar deelgenomen in de partnership commissie en de goede doelen commissie.

Dit jaar mag ik als voorzitter plaatsnemen in het bestuur. Hier heb ik ontzettend veel zin! Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Kom dan gerust langs op kantoor of spreek mij aan als je mij ziet!


Secretaris/Commissaris Externe Betrekkingen  – Jasmijn de Boer

Lieve leden,

Mijn naam is Jasmijn de Boer, ik ben 20 jaar en zit nu in mijn derde en dus laatste jaar Criminologie. Ik woon al sinds het begin van studententijd op kamers in Rotterdam en daar geniet ik met volle teugen van. Natuurlijk ga ik ook af en toe naar het ouderlijk huis in Laren, waar ik naast mijn familie word verwelkomd door ons lieve katje Woppie.

Wat betreft CIA heb ik mij in mijn eerste jaar aangesloten bij de Eerstejaarsweekend commissie. Hier heb ik met plezier aan meegedaan. Het leek mij daarom leuk om nog iets meer voor CIA te gaan betekenen en nu is het zo ver. Ik mag aankomend academisch jaar de functie van Secretaris en Commissaris Externe Betrekkingen op mij nemen. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn commissies en medebestuursleden er een fantastisch jaar van te maken!


Penningmeester  – Isabel Overbeek

Lieve leden, 

Mijn naam is Isabel en ik wordt de penningmeester van het XXe bestuur van Criminologie In Actie. Ik ben 19 jaar oud, kom uit Alphen aan de Rijn en ben recentelijk verhuisd naar Rotterdam. Naast mijn penningmeesterschap mag ik dit jaar ook de reis organiseren. 


Commissaris Interne Betrekkingen –  Emma Hoefnagels

Lieve leden,

Ik ben Emma Hoefnagels, 21 jaar oud en een geboren en getogen Rotterdammer. Ik ben nu bezig met het derde studiejaar, en ben de afgelopen twee jaar met veel plezier actief lid geweest bij CIA.

Helaas heeft covid er voor gezorgd dat er veel activiteiten afgelopen jaren niet door konden gaan. Dit jaar ben ik dan ook extra gemotiveerd om knallende feestjes en bijzondere activiteiten te organiseren samen met mijn commissies. Ik hoop jullie daar allemaal te zien en gezellig samen een biertje te drinken.
Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar de functie van Commissaris Interne Betrekkingen te vervullen!


Commissaris Media – Madelief Zaal

Lieve leden, 

Mijn naam is Madelief Zaal, ik ben 20 jaar en derdejaars criminologie student. Ik kom uit Utrecht en in mijn eerste jaar heb ik heen en weer gereisd. Na een jaar werd ik toch een beetje gek van die vroege treintijden, dus woon ik sinds vorige zomer in het mooie Rotterdam. 

In mijn eerste jaar ben ik actief lid geworden van de redactiecommissie. Ook in mijn tweede jaar was ik lid van deze commissie, dat onder de verantwoordelijkheid valt van de Commissaris Media. Ik vind het dan ook super leuk dat ik deze functie mag gaan bekleden. Dit jaar ga ik de social media, website en het magazine overzien. Omdat we ons vierde lustrum vieren, ga ik ook de almanak samenstellen. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten bij activiteiten of op kantoor. Samen met mijn commissies en lieve mede-bestuursleden gaan we er een mooi jaar van maken!