Bestuur

 

Voorzitter – Julia de Raadt

Lieve leden,

Mijn naam is Julia de Raadt, 19 jaar en tweedejaars criminologie studente. Ik kom uit Voorschoten maar ben in mijn eerste jaar al op kamers gegaan om zo meer uit het leven van een student te halen. De combinatie van de interessante vakken en lid worden van CIA heeft er voor gezorgd dat ik snel mijn plekje had gevonden op de Erasmus Universiteit.

Vorig jaar heb ik met plezier deelgenomen aan de eerstejaarsweekend commissie en heb daarom besloten mij nog meer in te gaan zetten voor deze prachtige vereniging door deel te nemen aan het bestuur. Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Schroom niet om mij aan te spreken als je me tegenkomt. Ik kijk erg uit naar dit jaar en verwacht er een mooi CIA jaar van te maken!

 


Secretaris – Puck Meulen

Lieve leden,

Mijn naam is Puck Meulen, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het laatste jaar van de Bachelor Criminologie. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in Limburg, maar inmiddels woon ik al twee jaar met veel plezier in het prachtige Rotterdam.

Vanaf het begin van mijn studie ben ik al lid van CIA. Hier heb ik geen moment spijt van gehad, want CIA heeft er sterk aan bijgedragen dat mijn tijd in Rotterdam me zo goed is bevallen. Na lid te zijn geweest van de Goede Doelen commissie, leek het me leuk om nóg meer voor CIA te gaan betekenen. Dit was dan ook de reden dat ik een functie in het XIXe bestuur wilde vervullen. Nu mag ik vol trots zeggen dat ik jullie secretaris mag zijn!


Penningmeester  – Thijs van der Sluijs

Beste leden,

Ik ben Thijs van der Sluijs, 20 jaar en ik ben komend jaar de Penningmeester van de vereniging. Ik begin nu aan mijn derde jaar en heb het de afgelopen twee jaar ontzettend naar mijn zin gehad bij zowel de vereniging als de studie.

Vorig jaar heb ik me met veel plezier ingezet bij de Redactiecommissie en nu mag ik dus een plekje bekleden binnen het bestuur. Ik zal me als Penningmeester bezighouden met het financiële welzijn van de vereniging en de geldstromen bijhouden. Daarnaast zal ik me samen met de toekomstige Reiscommissie ontfermen over de studiereis. Naast het serieuze deel ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor een gezellig gesprek en een biertje, dus kom vooral naar me toe bij activiteiten of op kantoor. Ik heb er zin in!


Commissaris Externe Betrekkingen – Tom van Dijken

Beste leden,

Mijn naam is Tom van Dijken, 20 jaar oud en derdejaars student Criminologie. Aan het begin van mijn studententijd ben ik al snel op kamers gaan wonen, één van de beste keuzes tot nu toe! Zo ben ik snel actief betrokken geraakt bij de CIA en heb ik in Rotterdam, mede door de CIA, al veel leuke mensen ontmoet. Naast alle studie gerelateerde activiteiten hou ik van lezen, squashen en lange wandelingen langs de maas.

Dit studiejaar zal ik mij op een nieuwe manier inzetten voor onze vereniging en haar leden, als Commissaris Externe Betrekkingen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, en ben er van overtuigd dat we er samen een prachtig jaar van gaan maken!

 


Commissaris Interne Betrekkingen – Trix Waanders

Lieve leden,

Mijn naam is Trix Waanders, ik ben 20 jaar oud en op dit moment tweedejaars student van de bachelor Criminologie. Toen ik vorig jaar mijn ouderlijk huis in Enschede inruilde voor Rotterdam en begon met studeren ben ik meteen lid geworden van CIA en mede hierdoor heb ik ontzettend genoten van mijn eerste jaar als student. Ik maakte met veel plezier deel uit van de eerstejaarsweekendcommissie, was bij veel activiteiten te vinden en heb heel snel superveel leuke mensen ontmoet!

Dit jaar mag ik de mooie functie van Commissaris Interne Betrekkingen bij CIA gaan vervullen en ga ik dus ontzettend mijn best doen om leuke en interessante activiteiten voor jullie te organiseren. Ik kijk er erg naar uit samen met mijn commissies en medebestuursleden aan de slag te gaan om er dit jaar wederom een mooi CIA-jaar van te maken!


Commissaris Media – Lieve Knoppen

Beste leden,

Mijn naam is Lieve Knoppen, ik ben twintig jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar. Oorspronkelijk kom ik uit het zonnige zuiden van Limburg, maar sinds het begin van mijn studie woon ik in Rotterdam.

Via CIA heb ik al snel leuke mensen leren kennen waar ik nu nog steeds bevriend mee ben. In mijn eerste jaar heb ik daarom besloten om lid te worden van de Eerstejaarsweekendcommissie. Het zijn van een actief lid is zo goed bevallen dat ik het jaar erna deel uitmaakte van de Goede Doelen Commissie. Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn bijdrage aan CIA voort te zetten met mijn nieuwe functie als Commissaris Media. Samen maken we er, ondanks de omstandigheden, een mooi jaar van!