Bestuur


Voorzitter –  Sharon Koster

Lieve allemaal,

Mijn naam is Sharon Koster en dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen. Ik ben 22 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van Criminologie en tweede jaar Rechtsgeleerdheid.  Ik woon nu al twee jaartjes in het mooie Kralingen. Zelf ben ik opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel, wat erg dicht bij Rotterdam ligt. Mocht je dus ooit aanraders willen weten voor gezellige plekjes in Rotterdam, spreek mij dan zeker aan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, koken en borrelen.

Vorig jaar heb ik daarom deel uitgemaakt van de Reiscommissie en samen hebben wij een mooie reis georganiseerd naar Napels. Hier hebben wij kunnen genieten van de lekkere pizza’s en wijntjes, maar hebben wij natuurlijk ook criminologisch relevante dingen bezocht zoals de maffiawijk Scampia. De gezellig tijd die ik heb gehad in mijn commissie is dan ook één van de redenen dat ik mij heb opgegeven voor een bestuursjaar bij CIA.

Dit jaar zal ik samen met Meike van Mierlo de Interstedelijke Criminologiedag Commissie begeleiden. Wij kijken ernaar uit om samen een mooie dag neer te zetten waarbij studenten veel kunnen leren over een bepaald thema in de Criminologie. Daarnaast zal ik de Goede Doelen Commissie op mij nemen. Samen met de commissie gaan wij ons inzetten voor stichting Move en andere goede doelen.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissies en het bestuur er een leuk jaar van te maken. Als je zin hebt in een praatje met een koffietje, kom dan gezellig langs op ons kantoor in Sanders 0.06.

Liefs,
Sharon Koster


Secretaris – Luc van Pas

Lieve leden,

Mijn naam is Luc van Pas, 22 jaar en inmiddels al ruim drie jaar lid én actief lid bij onze mooie vereniging. Oorspronkelijk kom ik uit het pittoreske Waspik uit Brabant, maar ik heb het al drie jaar naar mijn zin in het mooie Rotterdam. In mijn eerste CIA-jaar ben ik actief geweest bij de Reiscommissie, net als afgelopen jaar toen de studiereis naar Napels ging. Daartussen heb ik de goede doelencommissie gedaan. Ondertussen heb ik mijn Bachelor Criminologie al afgerond en mag ik dit jaar de functie van Secretaris vervullen.

Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar en mochten jullie vragen hebben of even langs willen komen op kantoor, zijn jullie van harte welkom!


Penningmeester  – Evie de Regt

Lieve leden van CIA, 

Ik ben Evie de Regt, 19 jaar en ik kom uit Oud-Beijerland. Sinds kort woon ik gelukkig ook in het mooie Rotterdam. Ik zit nu in mijn tweede jaar Criminologie. Ik geniet enorm van mijn studentenleventje en CIA speelt daar een zeer grote rol in. Vorig jaar ben ik actief lid geworden in de lustrumcommissie en heb daar hartstikke genoten!

Dit jaar ben ik penningmeester van het XXIe bestuur! Daarnaast zal ik ook met mijn commissie de studiereis organiseren. Ik kijk er enorm naar uit om er een top jaar van te maken met mijn medebestuursleden, mijn commissie en al onze leuke en gezellige leden!


Commissaris Externe Betrekkingen – Meike van Mierlo

Lieve leden,

Mijn naam is Meike van Mierlo, en ik vervul de rol van Commissaris Externe Betrekkingen in het XXIe bestuur. Ik ben een 22e jarige Zeeuwse. Sinds 2 jaar in de geweldige stad Rotterdam, waar ik mijn Master Criminologie aan de Erasmus Universiteit volg.

In dit jaar kijk ik er naar uit om veel criminologisch relevante partners te mogen binden aan onze vereniging, samen met de Partnership Commissie. Ook zal ik, samen met de ICD-Commissie, de Interstedelijke Criminologie Dag 2023 in Rotterdam gaan organiseren.

Liefs,
Meike


Commissaris Interne Betrekkingen – Jorn Goes

Hallo lieve leden!

Ik ben Jorn Goes, kom uit Tilburg en ben 23 jaar. Wat betreft CIA heb ik mij in mijn eerste jaar aangesloten bij de Eerstejaarsweekend-commissie en bij de Reiscommissie. Beide commissies heb ik als super positief ervaren en ik heb er zelfs een groot deel van dit lieve bestuur mogen ontmoeten.

Dit collegejaar ga ik de functie van Commissaris Interne Betrekkingen vervullen. Deze functie houdt in dat ik samen met mijn commissies over alle activiteiten zal gaan, zowel formeel als informeel. Daarnaast mag ik mede met hen de feesten organiseren; iets waar ik enorm naar uitkijk! Ik ben dan ook extra gemotiveerd om knallende feestjes en bijzondere activiteiten te organiseren.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn commissies en medebestuursleden een fantastisch jaar neer te zetten. Ik hoop jullie dit jaar dan ook vaak te zien en gezellig samen een biertje te drinken.

Groetjes,
Jorn


Commissaris Media – Alika Debouille      

Lieve allemaal,

Mijn naam is Alika Debouille, 21 jaar en afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Criminologie behaald. Naast mijn bestuursjaar bij de allermooiste vereniging van Rotterdam (Criminologie In Actie) ben ik nog tweedejaars Rechtenstudente aan de Erasmus Universiteit. Ik woon nu bijna twee jaar in hartje Rotterdam met mijn lieve huisgenoten. Oorspronkelijk kom ik uit Gorinchem, kennen jullie vast wel van de files. 

Ik ben twee jaar actief lid geweest bij CIA, namelijk bij de Activiteitencommissie en de Reiscommissie. Afgelopen maart hebben wij als Reiscommissie de jaarlijkse studiereis naar Napels georganiseerd. Tijdens deze reis heb ik mijn medestudiegenoten nog beter leren kennen en ben ik enthousiast geworden over een bestuursfunctie voor deze mooie vereniging. Dit jaar zal ik de functie van Commissaris Media vervullen en zal ik samen met de Redactiecommissie, Podcastcommissie en Mediacommissie en mijn medebestuursleden er hopelijk een geweldig jaar van maken! 

Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop jullie ook vaak te zien bij de activiteiten!

Liefs,
Alika