Bestuur

Voorzitter – Jisca Rakké
Jisca
Beste  leden, mijn naam is Jisca Rakké en ik ben 22 jaar oud. Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door criminaliteit en misdaad, waardoor ik na het afronden van mijn VWO vastberaden was om Criminologie te gaan studeren. Inmiddels ben ik alweer begonnen aan mijn master Criminologie in Amsterdam. Als ik terug kijk op de afgelopen drie jaar, heb ik deze mooie tijd vooral te danken te danken aan CIA. Zo ben ik sinds m’n tweede jaar actief geweest in de onderwijscommissie en heb ik samen met de lustrumcommissie het afgelopen lustrumjaar met succes mogen verzorgen. Samen met mijn bestuur zullen we ook dit jaar veel borrels, feesten en leuke activiteiten organiseren, dus kom allen en ik hoop jullie snel te zien!

 


SibeleSecretaris – Sibèle Tosun

Lieve leden, ik ben Sibèle Tosun, 21 jaar oud en ik woon al anderhalf jaar in de mooiste rotstad die er is. Ik heb net mijn derde jaar afgemaakt en ik ben begonnen aan de bachelor psychologie. Ik blijf dus nog gezellig hangen in Rotterdam! En dat is maar goed ook, want ik ben van plan om, naast de serieuze secretaris taken, ook veel feestjes met jullie te vieren en mee te doen met de leuke activiteiten. Als actief lid heb ik bij CIA de reis naar Lissabon (Fissabon) georganiseerd en jullie hebben dit jaar allemaal van het Lustrum kunnen genieten, wat ik ook heb mogen regelen. Natuurlijk heb ik ook een serieuze kant: ik best vastberaden een prachtig jaar voor CIA neer te zetten met de rest van het bestuur!

 


Penningmeester – Lara de JongLara

Hoi! Ik ben Lara de Jong en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren in het rustige Lisse, maar woon nu al drie jaar met veel plezier in de mooie stad Rotterdam. Aankomend jaar ga ik beginnen aan het derde jaar van de studie criminologie, ga ik daarnaast beginnen aan het tweede jaar rechtsgeleerdheid in deeltijd en werk ik als student-assistent. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie te koken, terrasjes te pakken, netflix series te binge-watchen, lekker te eten, festivals te bezoeken en hard te lopen. Na twee jaar lang met veel plezier actief lid te zijn geweest bij CIA, heb ik er heel veel zin in om dit jaar de functie van penningmeester op me te nemen. Aangezien ik erg van reizen hou, ben ik heel erg blij dat ik aankomend jaar de reiscommissie onder mijn functie heb!

 


DaanCommissaris Externe Betrekkingen – Daan Metz

Beste leden, mijn naam is Daan Metz en ik ben 24 jaar oud. Na een kleine omweg via het mbo en hbo ben ik vorig jaar terecht gekomen bij criminologie. En met succes: dit collegejaar begin ik aan mijn tweede jaar van de studie én aan een fantastisch bestuursjaar. Vanaf het moment dat ik aan de studie begon, voelde ik mij al thuis in Rotterdam. Mede door de gezelligheid binnen deze studievereniging, maar ook door de kansen die deze stad en universiteit te bieden hebben. Vorig jaar ben ik actief lid geweest binnen de Lustrumcommissie en hebben we een fantastisch lustrumjaar gehad! Mijn tip aan jullie is dan ook om zoveel mogelijk uit je studententijd te halen, voor je het weet is het alweer voorbij. 

 


MilouCommissaris Interne Betrekkingen – Milou Andriessen

Lieve leden, mijn naam is Milou Andriessen en ik ben 21 jaar. Twee jaar geleden heb ik het veilige nest in Den Haag ingeruild voor een studentenkamer in deze mooie rotstad Rotterdam. Het CIA-avontuur begon voor mij op het welbekende eerstejaarsweekend. Naast interessante formele activiteiten, is er veel geborreld en heb ik leden van alle jaarlagen leren kennen. Hiernaast heb ik ook bijgedragen aan vier commissies in de afgelopen twee jaar. Na dit alles twee jaar te hebben meegemaakt en niet te vergeten criminologie te studeren, wilde ik er nog een schepje bovenop doen en mijzelf op een andere manier inzetten voor CIA, door een bestuursjaar te doen. Als je nog vragen hebt of me beter wil leren kennen, voor een speciaal biertje kan je me altijd wakker maken!

 


IsabelCommissaris Media – Isabel de Graaf

Hoi! Mijn naam is Isabel de Graaf en ik ben 20 jaar jong. Sinds een jaar woon ik nu in Rotterdam, waar ik ontzettend blij mee ben! Als actief lid van CIA heb ik twee jaar in de redactiecommissie gezeten, vandaar dat Commissaris Media mij een prachtige functie leek. Naast CIA, ben ik ook lid van de studentenvereniging het RSG. Als ik niet aan het feesten ben, rijd ik ook nog paard, spreek ik af met vrienden en reis ik er op los. Onlangs heb ik vrijwilligerswerk gedaan in het Shamwari Game Reserve in Zuid-Afrika, wat een van mijn mooiste herinneringen is. Ik ben erg ambitieus en probeer zo veel mogelijk uit het leven te halen. Daarom hoop ik dit jaar mijn bachelor criminologie te halen en hopelijk ook mijn eerste jaar psychologie. Mijn doel? Klinische neuropsycholoog worden met een forensische achtergrond. 

 

×