Bestuur

 

Voorzitter – Jill Stigter

Lieve leden,

Ik ben Jill Stigter, 22 jaar en ik kom uit Tilburg. Ik zal komend jaar de positie van voorzitter van het XVIIIe bestuur vervullen. Al vroeg op de middelbare school wilde ik ontzettend graag een studie doen dat zich focuste op criminaliteit, en Criminologie paste hier natuurlijk perfect in. Ik zal dit collegejaar nog de laatste vakken afsluiten zodat ik mijn bachelor diploma kan behalen waarna ik volgend jaar nog een master plan te volgen. Afgelopen drie jaar ben ik actief lid geweest bij CIA, maar ik wilde graag nóg meer bijdragen aan onze vereniging. Ik heb enorm veel zin in dit bestuursjaar en hoop zoveel mogelijk van jullie te leren kennen en leuke dingen mee te ervaren. We maken er een mooi jaar van!

 


Secretaris – Selina van de Meerakker

Hoi lieve leden,

Mijn naam is Selina van de Meerakker, ik ben 19 jaar oud en ik mag dit jaar de mooie functie van secretaris gaan vervullen. Ik woon al mijn hele leven in deze allermooiste rotstad Rotterdam en ik was dan ook erg blij dat ik hier aan de studie criminologie kon gaan beginnen. Na het afronden van mijn propedeusejaar zal ik dit jaar aan mijn tweede jaar beginnen. Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de eerstejaarsweekendcommissie en de mediacommissie en ik kan daarom ook niet wachten om aan mijn bestuursjaar te beginnen. Ik ben altijd in voor gezelligheid, dus kom vooral eens een drankje met me drinken. We gaan er een mooi jaar van maken!

 


Penningmeester – Luuk van Tol

Beste leden,

Mijn naam is Luuk van Tol en ik bekleed dit jaar de functie van Penningmeester. Zodanig is het mijn taak dit jaar de financiële huishouding te onderhouden. Naast deze werkzaamheden draag ik ook de verantwoordelijkheid over de Goede Doelen commissie en de Reiscommissie. Onder het genot van een drankje ben ik altijd beschikbaar om een criminologisch relevant onderwerp te bediscussiëren of een ander interessant en leuk topic te bespreken.


Commissaris Externe Betrekkingen – Daphne Langerak

Beste lezer,

Ik ben Daphne Langerak, 21 jaar oud en derdejaars student van de Bachelor Criminologie. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in het Groene Hart van Nederland, maar dit heb ik in mijn eerste studiejaar direct ingewisseld voor het leuke Rotterdam. Ik voelde me gelijk op mijn plek in deze mooie stad, waar ik, mede door CIA, veel leuke mensen heb ontmoet. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de activiteitencommissie en de ICD-commissie. Daarnaast werk ik als Student Ambassador. Naast deze studie gerelateerde activiteiten zie ik mijn vrienden veel en skate ik op mooie avonden graag langs de Maas. Dit studiejaar sta ik voor een nieuwe uitdaging: het vervullen van de functie Commissaris Externe Betrekkingen. Ik kijk hier erg naar uit. We gaan er een mooi jaar van maken!

 


Commissaris Interne Betrekkingen – Junia Bergers

Beste leden,

Mijn naam is Junia Bergers, ik ben 20 jaar oud en dit jaar vervul ik de prachtige functie van Commissaris Interne Betrekkingen! Ik kom uit het Brabantse Tilburg maar woon inmiddels al een tijdje in het mooie Rotterdam. Voor lekker eten mag je me altijd wakker maken en ook tegen een biertje zal ik niet snel nee zeggen!

Ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Criminologie en ik ben vanaf het begin van mijn studie al lid van CIA. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad! Ik heb ontzettend veel leuke mensen leren kennen en erg veel geleerd als actief lid bij de Eerstejaarsweekend- en de Reiscommissie. Het komende jaar zal ik mijn beste beentje voor zetten om voor jullie interessante en leuke activiteiten neer te zetten!


Commissaris Media – Demi de Haas

Lieve leden,

Ik ben Demi de Haas, 19 jaar oud, en ik mag dit jaar de functie van Commissaris Media vervullen! Op dit moment ben ik bezig met het tweede jaar criminologie. Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de Eerstejaarsweekendcommissie en ben ik bijna alle activiteiten en feestjes van CIA wel afgeweest.

Als klein kind was ik altijd al bezig met het maken en bewerken van foto’s en video’s. Om dit nu voor zo’n mooie vereniging als CIA te mogen gaan doen vind ik een hele eer. Ook kijk ik heel erg uit naar de samenwerking met de media- en de redactiecommissie en heb ik gewoon heel veel zin in dit jaar. We gaan er wat moois van maken met z’n allen!