Feestelijke afsluiting Goede Doelencommissie

Op 4 april jl. heeft de feestelijke afsluiting van de Goede Doelen Commissie met de leerlingen van de Catamaran plaatsgevonden. Het was een ochtend die in het teken stond van het proeven van gerechten die afkomstig zijn uit verschillende culturen, het samenbrengen van jong en oud, maar natuurlijk ook veel gezelligheid.

Toen de kinderen arriveerden bij Hotspot Hutspot Lomba werden al snel de taken verdeeld: een deel ging het bejaardentehuis in om meer mensen op de hoogte te brengen van het evenement, een ander deel begon met het versieren van het restaurant en weer een ander deel begon in de keuken. Van Engelse scones tot Griekse yoghurt met honing en walnoten: van alles werd klaargemaakt. Rond half elf kwamen de eerste gasten en de kinderen begonnen meteen enthousiast met het uitserveren van de hapjes en drankjes. Maar voordat de mensen mochten eten, moest natuurlijk eerst de feestelijke afsluiting officieel geopend worden met een openingsspeech van twee meiden. Daarna hoefden de bezoekers zich nog steeds niet te vervelen, want vier meiden hadden ook nog is een dansje ingestudeerd!

Dankzij het enthousiasme en de inzet van de kinderen, de bijdrage van Ik Ben Geweldig, de gastvrijheid van Hotspot Hutspot Lomba en de gezelligheid van alle aanwezigen, was de feestelijke afsluiting een groot succes!