Stage Taskforce Brabant-Zeeland (2 dagen per week)

De Taskforce Brabant-Zeeland is per direct op zoek naar een gemotiveerde student voor een stage van 2 dagen in de week voor de komende vier maanden!

De Taskforce Brabant-Zeeland is een samenwerkingsverband met als partners het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Openbaar Ministerie (OM), de politie, provincie Noord-Brabant en Zeeland, de Belastingdienst, de Koninklijke Marechaussee (KMar), het RIEC en – last but not least – alle 76 gemeenten in Brabant en Zeeland.

De rol van de Taskforce Brabant-Zeeland is om de geïntegreerde aanpak van ondermijnende criminaliteit in heel Brabant en Zeeland uit te rollen. Doorpakken in het als één overheid effectief verstoren van crimineel ondernemerschap, dat is het doel. Dit doel bereiken we door samenwerking en de integraliteit van de uitvoeringskracht te vergroten. 

Werkzaamheden:

Je werkt mee in een team dat bestaat uit verschillende expertises: criminologie, open-data-analyse, geo-data-analyse en narratief onderzoek. Jouw bijdrage bestaat uit het analyseren van ongestructureerde data waarvoor nog geen geijkte instrumenten bestaan of die nog niet gebruikt worden. Je helpt ons door het uitvoeren van jouw analyse met de volgende ontwikkelfase naar het geautomatiseerd structureren van deze data. Ervaring met open bronnen is een pre.

Ben jij leergierig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Stuur een mailtje naar findthemoney.postbus@Taskforcebz.nl of neem contact op met Eric Hertogh via telefoonnummer 06-18606591 vóór 25 juli.

You may also like...

×