Common Study Session Korinthe (29 november t/m 1 december)

Beste studenten,

Het is weer zo ver: het Common Study Programme. Van 29 november tot en met 1 december 2017 zal dit internationale studentencongres plaatsvinden in het mooie Griekenland, namelijk in Korinthe. Het thema is: “New terrorism, new punitiveness and human rights”. Je kunt hier je scriptie of een werkstuk presenteren of je kunt gewoon luisteren naar de presentaties van andere studenten, promovendi en docenten. Alle deelnemers zullen een internationaal certificaat van het Common Study Programme on Criminal Justice and Critical Criminology als bewijs van deelname krijgen. Ook is er de mogelijkheid om studiepunten te ontvangen voor de masteropleiding criminologie.

Op maandag 25 september zal er om 17.00 uur in zaal T3-07 (Mandeville) een informatiebijeenkomst worden gehouden, waar je van harte welkom bent. Hier zal er wat meer informatie gegeven worden en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wil je ook mee? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Laura Heijnen (heijnen@law.eur.nl). Vermeld hierbij je naam, studentnummer, studiejaar, of je zou willen presenteren en voor de hoeveelste keer je al deelneemt aan de Common Study Sessions. De uiterlijke inschrijfdatum is 14 oktober, maar in verband met de voorbereiding en de subsidieaanvraag willen we graag zo spoedig mogelijk weten wie er mee gaat! Updates van het programma zullen onder meer op de CSP-website worden geplaatst: https://commonstudyprogramme.wordpress.com/.