Common Study Session Korinthe (29 november t/m 1 december)

Beste student,

Zoals de meeste CIA-leden wel zullen weten (van iedere bijeenkomst wordt immers een verslag opgenomen in het CIA Magazine) doet de Rotterdamse sectie mee aan het Common Study Programme on Critical Criminology, waarbij studenten, promovendi en docenten van 11 Europese en éen Amerikaanse universiteit  ieder half jaar bijeen komen voor een driedaags symposium – zie ook https://commonstudyprogramme.wordpress.com/. Het programma is primair gericht op master-studenten criminologie, maar de ervaring leert dat het ook voor bachelor-studenten een bijzonder interessante en gezellige ervaring is.

De eerstvolgende Common Session vindt plaats van 29 november t/m 1 december plaats in Korinthe (Griekenland). Het thema is: “New terrorism, new punitiveness and human rights”.

Je kunt je tot 30 september inschrijven bij Laura Heijnen (heijnen@law.eur.nl). In het nieuwe studiejaar zullen ook een tweetal voorbereidingsactiviteiten aan de EUR worden gepland, waarvan je via het Mededelingen Criminologie channel en in de diverse vakken op de hoogte wordt gehouden.

Met vriendelijke groet,

René van Swaaningen

Voorzitter ESL Sectie Criminologie