Solliciteer nu!

Lieve leden,

Gisteren hebben jullie de bestuursleden het hemd van het lijf kunnen vragen op de bestuursinteresseborrel. Vanaf vandaag is de sollicitatie voor het XVIe bestuur geopend.

Tijdens een bestuursjaar ontwikkel je jezelf persoonlijk en professioneel, je vergroot je netwerk en neemt deel aan allerlei gezellige evenementen. Je kan onze vereniging Criminologie In Actie versterken en je studiegenoten wat extra bieden naast hun studie. Je bestuursfunctie is parttime, waardoor je je studie gewoon kunt blijven volgen. Alleen maar mooie kansen, dus waar wacht je op?

Je kan solliciteren op de functie van Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Externe Betrekkingen, Commissaris Interne Betrekkingen en Commissaris Media. Daarnaast kun je ook solliciteren voor de functie van Vice-voorzitter.

Zo is de Voorzitter verantwoordelijk voor het algemene beleid dat de vereniging voert. Tevens ben je het gezicht van de vereniging, fungeer je als aanspreekpunt voor (actieve) leden, leid je het dagelijks bestuur en overzie je de activiteiten die worden uitgevoerd binnen Criminologie In Actie. Je bent eindverantwoordelijk voor de commissies en de activiteiten.

De Secretaris houdt zich hoofdzakelijk bezig met de ledenadministratie en het onderhouden van notulen van vergaderingen. Ook zul je in- en uitgaande post bijhouden en het CIA-archief beheren. Samen met de voorzitter onderhoud je het contact met de sectie.

De Penningmeester zorgt voor het financiële plaatje van de vereniging. Je houdt alle inkomende en uitgaande transacties bij, houdt de begroting up-to-date en in samenwerking met de Kascontrolecommissie zorg je ervoor dat de vereniging op financieel gebied gezond blijft.

De Commissaris Externe betrekkingen is verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met externe partijen als sponsoren, contactpersonen voor stages en dergelijke. Je draagt zorg voor sponsoring, communicatie en samenwerking tussen Criminologie In Actie en externe partijen.

De Commissaris Interne Betrekkingen leidt de activiteitencommissie en zal zorg dragen over de formele en informele activiteiten.

De Commissaris Media zorgt voor de samenstelling en publicatie van het CIA-magazine. Ook draag je de zorg voor sociale media en de promotie van Criminologie In Actie.

Naast de bovengenoemde functie-omschrijvingen kun je ook (bijkomend) solliciteren voor de functie van Vice-voorzitter. Als Vice-voorzitter treed je als plaatsvervangend Voorzitter indien de Voorzitter afwezig is. Tevens ben je het aanspreekpunt voor overige bestuursleden.

Hou voor meer informatie en onze ervaringen over de verschillende functies Facebook goed in de gaten!

Vermeld bij je sollicitatie welke twee functies jouw voorkeur hebben en, indien je interesse hebt, de functie van Vice-voorzitter. De sollicitaties sluiten op zondag 16 april, 23.59 uur. Je kan je sollicitatie hier insturen.

Als je nog een vraag hebt over een bepaalde functie of iets anders betreffende de sollicitatie, schroom niet en mail gerust naar info@svcia.nl of mail naar de bestuursleden voor wie je een vraag hebt.

We zien graag jullie vragen en sollicitaties tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Het XVe bestuur der studievereniging Criminologie In Actie