Ga mee met het Eerstejaarsweekend en alles wat je nog meer moet weten als nieuwe student!

Beste eerstejaars criminologen,

Gefeliciteerd! Je bent ingeloot voor de leukste studie aan de leukste universiteit! We hopen dat je de komende jaren de studie met veel plezier zal volgen. Om meer verdieping te geven aan je studie én om een gezellige studententijd te beleven is studievereniging Criminologie In Actie er. Het hele jaar door worden er studiegerelateerde activiteiten georganiseerd, maar ook heel veel gezellige activiteiten.

Een goed begin is het halve werk, daarom organiseert CIA op 9, 10 en 11 september het Eerstejaarsweekend! Dit weekend staat garant voor een super weekend waar jij je studiegenoten leert kennen. Tijdens dit weekend slapen we in een accommodatie in Bodegraven. Op vrijdag 9 september zullen we met de trein afreizen naar Bodegraven, en de 11e gaan we weer terug naar Rotterdam. Het dagprogramma bestaat uit activiteiten waar je je studiegenoten goed leert kennen. Naast de dagactiviteiten is er s’ avonds ook een leuk programma. Zo zal er voor de liefhebbers een beerpongtoernooi worden gehouden en is er ook een themafeest. Naast de activiteiten waar jullie actief zijn, zullen er ook twee sprekers worden uitgenodigd. Deze sprekers zullen jullie vertellen over hun criminele verleden, wat voor criminologen natuurlijk super interessant is. Het bedrag voor dit weekend is slechts €50 euro per persoon, en hier krijg je een onvergetelijk weekend voor terug, waar vriendschappen ontstaan en je studiegenoten op een leuke manier leert kennen. Om mee te gaan met het eerstejaarsweekend is het niet nodig om (al) lid te zijn van CIA. Twijfel niet, en meld je aan voor het CIA eerstejaarsweekend via de link: Eerstejaarsweekend.
Wij hebben er in ieder geval al zin in, en hopen jullie 9 september te zien! Als je nog vragen hebt kun je mailen naar eerstejaarsweekend@svcia.nl.

Heb je nog meer vragen over komend studiejaar, lees dan nog even verder hieronder. Kun je het antwoord niet vinden? Mail dan naar info@svcia.nl

Ik wil lid worden van CIA!
Leuk! Hier krijg je zeker geen spijt van! Het lidmaatschap van studievereniging Criminologie In Actie bedraagt slechts €18,- per jaar. Hiervoor ontvang je korting op studieboeken, krijg je twee keer per jaar het CIA Magazine op de deurmat, mag je mee naar interessante activiteiten en kun je naar de leukste borrels, feesten en reizen. Er zijn geen verplichtingen, maar alles mag! Ook ben je meteen lid van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR). Inschrijven kan via dit inschrijfformulier.

Eurekaweek
Voor het studiejaar begint kun je ook al meedoen met de Eurekaweek, dit is de introductieweek voor nieuwe studenten aan de Erasmus Universiteit. Deze week vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Je wordt ingedeeld in een groepje met alleen maar criminologiestudenten, deze week is de perfecte week om je studiegenoten, CIA, de universiteit en Rotterdam te leren kennen. Officiële site: http://www.eur.nl/eureka/

Boekenverkoop
Als lid van CIA krijg je altijd korting op je studieboeken. Wordt alvast lid, zodat je je boeken voor blok 1.1 met korting kan bestellen! Via deze pagina vind je de boekenverkoop.

Roosters en andere studiezaken
Als je wil weten welke boeken je nodig hebt, wanneer je studiejaar begint en hoe je rooster eruit ziet, dan kun je dit vinden op de website van de Erasmus School of Law via de volgende link: http://www.esl.eur.nl/onderwijs/nieuwe_studenten/criminologie/

Geniet van de laatste vakantiedagen en tot snel!