Gezocht: Commissaris Media

Beste leden,

De functie van Commissaris Media binnen het komende XVe bestuur (2016-2017) van CIA is vrij gekomen, deze staat daarom nu open voor sollicitatie. Je kunt tot en met 17 mei 23:59 solliciteren voor deze functie.

“Mijn naam is Veerle en sinds september vervul ik de functie van Commissaris Media binnen het CIA-bestuur. Het is een diverse functie die ik daarom ook met veel plezier vervul. Een van mijn belangrijkste taken is dat ik hoofdredacteur ben van het CIA Magazine. Dat houdt in dat ik af en toe een artikel schrijf, ik overleg samen met de redactie wat er geschreven wordt, maak planningen wie wanneer wat schrijft, zet artikelen online en verzamel al het tekst- en beeldmateriaal voor het magazine. Daarnaast houd ik onze website, Facebookpagina, Instagram en sin-online-kanaal bij. Hier komt bij kijken dat ik eerst berichten inplan, dan leveren mijn bestuursgenoten een bericht aan of ik schrijf er zelf een, dit moet allemaal op de juiste manier online te komen staan. Denk hierbij aan inschrijfformulieren maken, afbeeldingen zoeken, WordPress bewerken. Mijn rol binnen het bestuur is dat ik over promotie van berichten veel moet communiceren met de andere bestuursleden. Dat gaat vaak per mail, per app of een belletje. Ook heb ik meerdere commissies onder me, waaronder de Mediacommissie, dit doe ik ook met veel plezier. Dit is slechts een korte samenvatting van mijn belangrijkste taken, dus als je meer wil weten kun je mij mailen via commedia@svcia.nl.”

De functie van Commissaris Media is een parttimefunctie. Desondanks is een functie binnen het CIA-bestuur ontzettend leerzaam, ontwikkel je jezelf op professioneel gebied, staat het goed op je CV, krijg je een vergoeding voor je werkzaamheden en is er natuurlijk heel veel plezier! Samen met de andere bestuursleden ben je bezig met het dagelijkse bestuur van CIA.

Ben jij enthousiast om het komend collegejaar de functie van Commissaris Media te vervullen? Stuur dan vóór 17 mei 23:59 je sollicitatie in via https://www.svcia.nl/sollicitatie-commissaris-media/

Stuur in ieder geval je motivatiebrief en je CV mee. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar commedia@svcia.nl.