Beerfreax: Springbreak Edition

Beste leden,

Het legendarische feest van CIA, Beerfreax, komt eraan!

Voor de mensen die het niet kennen: dit feest staat geheel in het teken van veel bier voor weinig! (Voor de niet-bierliefhebbers, is er ook wijn en fris beschikbaar.) Wat is weinig? Nou…€1,10 voor een biertje!

Na het succesvolle gala op het water houden we dit keer de voetjes aan wal. Het feest zal plaatsvinden op dinsdag 3 mei van 22:00-4:00 in de sociëteit van het RSC. Het thema van deze Beerfreax is Springbreak dus kom allen in je meest sexy, zomerse outfit.

Dit jaar hebben wij nog een extraatje aan het feest toegevoegd. Namelijk, zoals een echt springbreak feest betaamt, een Beerpongcompetitie! Als warming-up zal om stipt 22.00 deze heuse strijd tussen 8 koppels beginnen. Dus willen jullie de eerste CIA-beerpongkampioenen worden, schrijf je dan nu in als koppel en win, via: https://www.svcia.nl/inschrijven/inschrijven-beerfreax/ (Let op: voor de Beerpongcompetitie geldt: vol = vol)

Voor maar €5,- koop je een entreebewijs voor dit traditionele CIA-feest (inclusief: 3 muntjes voor bier en/of fris)! Koop je kaartjes nu via: https://www.svcia.nl/inschrijven/inschrijven-beerfreax/

Wij hopen jou bij dit veelbelovende festijn te ontvangen en houdt in gedachten: Education is important, but beer is importanter….

Tot dan!