Aanmelden kantoorbezoek EMN Forensics

Lieve leden,
 
iedereen is wel bekend met de vraag vanuit familieleden of vrienden: Criminologie, wat kan je daar nu eigenlijk mee? Ook stellen wij onszelf deze vraag regelmatig. Deze vraag, die soms lastig te beantwoorden valt, proberen wij vanuit CIA iets makkelijker te maken. Ons doel is jullie meer inzicht te geven in wat wij nu kunnen gaan doen op de arbeidsmarkt als wij onze diploma behaald hebben.
 
Deze maand zullen dan ook kantoorbezoeken plaatsvinden. Het volgende kantoorbezoek dat ingepland staat is het bezoek aan het privaatrechtelijke recherche bedrijf EMN Forensic. Dit is een bedrijf die precies in ons straatje valt. Dit kantoorbezoek zal plaatsvinden op woensdag 13 april om 13.30 uur.
 
Even in het kort wat informatie over de werkwijze van EMN Forensic. Bepaalde verzekeringsclaims vereisen dat er grondig onderzoek gedaan moet worden naar de feiten en omstandigheden van de schade. Dit onderzoek kan zich bijvoorbeeld richten op de toedracht, de moraliteit van de verzekerde, op de vaststelling van aansprakelijkheid of op de mogelijkheden van regres. EMN Forensic heeft op ieder schadegebied deskundigen in huis. Of het nu gaat om bijvoorbeeld brand, bedrijfsaansprakelijkheid, verkeersongevallen, letselschade, fraude of diefstal: de onderzoekers van EMN Forensic zoeken naar onomstotelijk technisch en tactisch bewijs dat inzicht verschaft in verzekeringskwesties. 
 
Dus ben je benieuwd hoe jij je antwoord op vragen over de toekomst kan verbreden? Meld je dan snel aan via deze link: https://www.svcia.nl/inschrijven/aanmelden-kantoorbezoek-emn/ en kom er woensdag 13 april achter wat het bedrijfsleven jou te bieden heeft!
Bij meer aanmeldingen geldt vol = vol.