Solliciteer nu voor het werkervaringstraject!

Zoek jij een extra uitdaging naast je studie? Wil je alvast ervaring opdoen met onderzoek in de praktijk? Ben jij een B2 of B3 student criminologie? Dan heeft de (sinds kort gewijzigde) onderwijscommissie van CIA iets bijzonders voor je in petto.

Je kunt vanaf vandaag solliciteren voor een plek in het werkervaringstraject van Criminologie In Actie dat dit jaar plaats gaat vinden bij de politie Rotterdam! Het werkervaringstraject is een project vanuit CIA dat vrij veel lijkt op een stage, maar een andere invulling heeft. Enerzijds ga je in groepsverband een kleinschalig onderzoek doen bij de politie, anderzijds wordt studenten een unieke kijk achter de schermen geboden bij de politie. Het traject loopt voor ongeveer zeven maanden en zal ongeveer één moment in de week in beslag nemen. Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid en ruim voldoende kennis van kwantitatief en kwalitatief onderzoek van studenten verwacht.

Wil jij oefenen met onderzoeksmethoden, unieke ervaring opdoen bij de politie en spreekt dit traject jou aan? Ga dan gauw naar de carrièrepagina en schrijf je snel in via (uiterlijk 12 februari 23:59): www.svcia.nl/carriere/werkervaringstraject.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken en de deadline volgt al snel, dus wacht niet te lang!