Korting op tentamentrainingen van Capita Selecta!

Heb jij altijd moeite met de rechtenvakken? Altijd die 5.4? Krijg dan nu de beste voorbereiding met behulp van een tentamentraining van Capita Selecta. Voor blok 3 is het al mogelijk om een tentamentraining voor de vakken Staats- en Bestuursrecht (B2) en Materieel Strafrecht (B3) te volgen. Ook voor de herkansing van Inleiding Rechtswetenschappen is er een tentamencursus beschikbaar
 
Samen met Capita Selecta bieden wij aan dat jij het hele jaar door een korting van 5% krijgt op alle cursussen! Schrijf je in via http://www.capitaselecta.nl/erasmus-universiteit/criminologie en gebruik de kortingscode ‘CIA2015-2016‘ om deze korting te ontvangen!
Capita Selecta is de grootste aanbieder van tentamentrainingen in Nederland en heeft reeds 64.000 studenten geholpen met het halen van hun tentamen. We selecteren de beste student-docenten die je aan de hand van een zorgvuldig opgesteld lespakket meenemen door de tentamenstof. In 3, 4 of 5 lessen van 3 uur word je in een groepje van maximaal 12 studenten volledig voorbereid op het tentamen. Capita Selecta streeft naar een professionele maar toch huiselijke sfeer in haar leslokalen, zodat er een interactieve sfeer ontstaat. Voor studenten, door studenten.