Inschrijven Zeehavenpolitie van 23 november

Beste leden,

De haven van Rotterdam is één van de grootste ter wereld. Er worden jaarlijks miljoenen containers overgeslagen uit alle uithoeken van de wereld. Niet alleen qua vracht is de haven van Rotterdam belangrijk, ook plezierboten maken gebruik van de waterwegen en de haven. De Zeehavenpolitie is het onderdeel van de politie dat verantwoordelijk is voor het verrichten van de politietaken op het water. Zij doen dit ook in de Rotterdamse haven en hebben ons de unieke gelegenheid geboden een kijkje te nemen in hun dagelijkse praktijk.

Op woensdag 9 december van 09.00 tot 13.00 zal CIA met een delegatie een bezoek brengen on-site bij de Zeehavenpolitie! Het bezoek zal zijn op het hoofdkantoor in de Botlek, waar we tevens het terrein en de techniek waarmee gewerkt wordt te zien krijgen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan, dan kan je je vanaf maandag 23 november 12:00 uur aanmelden via de website van CIA. Ga hiervoor naar www.svcia.nl en vervolgens naar ‘Inschrijven’. Wees snel, het aantal plaatsen is zeer beperkt!

Namens de Activiteitencommissie