Auto huren met 15% korting

HC logo RGBBeste Criminologen, HolidayCars.com en CIA zijn een samenwerking aangegaan en bieden je 15% ledenvoordeel op het huren van een auto, waar ook ter wereld! Dus wil je een roadtrip door de Verenigde Staten maken of ga je op vakantie naar Portugal en wil je daar een Auto huren, de voordeligste deals vind je op HolidayCars.com.

HolidayCars.com vergelijkt alle huurauto’s, alle prijzen en alle aanbieders wereldwijd met elkaar en biedt daarom de scherpste prijzen voor autohuur. Je kan een auto huren op meer dan 30.000 bestemmingen, dus waar je ook heen gaat, je kan er een auto huren. Bovendien werkt HolidayCars.com samen met 800 autoverhuurmaatschappijen waaronder Budget, Sixt en Hertz, zodat je altijd een huurauto boekt met de beste service.

Omdat HolidayCars.com de beste prijzen heeft, geen reserveringskosten of kosten voor het gebruik van een creditcard rekent én nog eens 15% ledenvoordeel biedt, is het de moeite waard om eens een auto te huren en te gaan en staan, waar en wanneer je maar wil tijdens je vakantie!