Uitwisseling 9-13 november: Boedapest!

Lieve leden,

Velen van jullie hebben al gehoord over de uitwisseling naar Boedapest, deze zal plaatsvinden van maandag 9 tot vrijdag 13 november.

Wat kunnen jullie verwachten op deze leuke uitwisseling? Er zullen studiegerelateerde activiteiten plaatsvinden, maar ook culturele activiteiten, veel gezelligheid en uitgaan in Boedapest!
Een greep uit het programma:
– Bezoek aan de universiteit: lezingen volgen, onderwijsgroepen
– Kennismaken met de Hongaarse studenten
– Bezoek aan de zigeunerwijk inclusief gypsytour
– Gevangenis bezoeken
– ‘House of Terror’ museum
– Uitgaan in de Ruin Bar (met de Hongaarse studenten!)

Naast het programma is er iedere dag nog een vrij deel, dus er is genoeg tijd om te winkelen, bezienswaardigheden te bezoeken, naar een van de 15 welnesszwembaden te gaan, lekker eten en de stad verkennen.
Daarnaast zullen studenten uit alle studiejaren meegaan, dé kans om een je medestudenten beter te leren kennen en een onvergetelijke week mee te maken. De prijs voor dit alles is 190 euro, dit is inclusief vervoer, verblijf in een hostel en activiteiten!

De inschrijvingen gaan hard, dus meld je snel aan! Aanmelden kan tot en met 11 oktober via: https://www.svcia.nl/inschrijven/inschrijven-uitwisseling/
Vergeet daarbij niet een korte en leuke motivatie over waarom je graag mee zou willen op uitwisseling.

Wat betreft het uitwisselingsaspect: wij hopen de Hongaarse studenten te ontvangen in het voorjaar, zij zullen dan verblijven in een hostel. Het is voor de Rotterdamse deelnemers gewoon mogelijk om hun onderwijs te volgen en andere verplichtingen te voldoen.