Solliciteer nu voor een commissie!

Altijd al een feest willen organiseren? Verdiepen in je studie door middel van vrijwilligerswerk of het organiseren van criminologische activiteiten? Wil je je medestudenten beter of op een andere manier leren kennen? Zoek je een waardevolle toevoeging op je cv? Solliciteer dan nu voor een commissie!

Het is mogelijk om dit jaar actief te zijn in de volgende commissies: activiteitencommissie, redactie, acquisitiecommissie, reiscommissie, FBI, eerstejaarsweekendcommissie, uitwisselingscommissie, ICD-commissie, sportcommissie, goededoelencommissie, mediacommissie en de carrièrecommissie.

De presentatie van de voorlichting is hier te vinden informatie_commissies en via https://www.svcia.nl/commissies/ is meer informatie te vinden.

Als je wil solliciteren voor een commissie, zien wij graag een mail met je eerste, tweede en derde voorkeur en daarbij een korte motivatie en je CV. Dit kun je sturen naar info@svcia.nl. De sollicitatie sluit op 27 september om 23:59. Als je nog vragen hebt, kun je ook mailen naar info@svcia.nl of een van de bestuursleden persoonlijk aanspreken.