BOD

Op maandag 11 mei 2015 vindt de jaarlijkse Beroepsoriëntatiedag (BOD) plaats. 

Op de BOD vertellen alumni tijdens meerdere sessies over hun beroep en functie, de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn en over hoe ze aan hun baan zijn gekomen. Ook zullen zij tips geven over het zoeken naar een baan. Daarnaast kun je deelnemen aan een workshop die je helpt bij solliciteren, het schrijven van je CV, netwerken, communicatie en of personal branding. De eigen bijdrage van deze dag bedraagt €8,-. 

De Beroepsoriëntatiedag is bedoeld voor derdejaars en masterstudenten, ben jij tweede- of eerstejaarsstudent en wil jij ook graag deelnemen? Meld je dan vast aan, mochten er nog plekken over zijn, dan laten wij jou dat zo snel mogelijk weten.

De BOD wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam en de studieverenigingen CDP, CoDe en CIA. Meer informatie vind je op http://www.law.leidenuniv.nl/beroepsorientatiedag en inschrijven kan door middel van het invullen van het volgende formulier http://goo.gl/forms/aLtysIIYzg.

Let op: de inschrijving sluit op maandag 4 mei om 23.59 uur.