Uitwisseling Middlesex University te Londen!

Beste leden,

Na een geslaagde eerste editie zal er ook dit jaar weer een uitwisseling worden georganiseerd. Dit najaar zullen we een bezoek brengen aan Middlesex University te Londen! Heb je dus zin om binnenkort een paar dagen in het buitenland te vertoeven maar toch ook zowel je criminologische kennis als contactenkring uit te breiden? Twijfel dan vooral niet om je aan te melden!

De uitwisseling zal plaatsvinden van maandag 10 tot en met vrijdag 14 november 2014. Tijdens deze uitwisseling zal uiteraard een uitgebreid facultair programma centraal staan, zo zullen we lezingen en werkgroepen bijwonen van de studenten Criminologie aan de Middlesex University. Ook zullen we een bezoek brengen aan het Hooggerechtshof. Daarnaast zullen we nog een bezoek brengen aan het Clink Prison Museum en zullen we deelnemen aan een Jack the Ripper tour!

De prijs voor de uitwisseling bedraagt €235,-. Dit is inclusief:
– Een retourvlucht London Stansted;
– Transfer;
– Openbaar vervoer van en naar het centrum van Londen;
– 4x Overnachting in een hostel inclusief ontbijt;
– Facultair programma aan Middlesex University te Londen;
– Alle overige activiteiten;

Indien er genoeg animo is zullen de studenten van Middlesex University later dit jaar ook een bezoek brengen aan Rotterdam!

Aanmeldingen zijn wij graag tegemoet vóór 19 september 17:00 uur via voorzitter@svcia.nl. Vermeld hierbij wel even je naam, studentnummer, studiejaar en een korte motivatie waarom je mee op uitwisseling zou willen.