Interstedelijke Criminologie Dag

Op de ICD worden studenten Criminologie en andere geïnteresseerden op een interactieve manier met kennis verrijkt over het thema. Dit jaar is de ICD op vrijdag 22 november en het thema van dit jaar is: ‘Van kruimelspoor tot bits and bytes; modernisering binnen de criminologie’. Lezingen, een divers aanbod van workshops, een lunch en een borrel zijn vaste onderdelen van de ICD. Dit jaar wordt het programma afgesloten met een nieuw onderdeel, dat op het moment zelf bekend zal worden gemaakt.

Het thema van de dag zal vanuit verschillende perspectieven worden benaderd. Hierbij valt te denken aan een cybersecurity, IT-beveiliging en digitaal rechercheonderzoek, identiteitsmanagement en bijzondere opsporingsbevoegdheden op internet.

Zorg dat je aanwezig bent bij deze interessante dag met lezingen en workshops over onder andere de nieuwe manieren van criminaliteit plegen die mogelijk zijn door de modernisering, maar ook over de nieuwe manieren van opsporen en onderzoek doen. Schrijf je dus snel in via www.icdag.nl !