Eerstejaars weekend!

Helaas zit het weekend vol! Aanmelden is nog wel mogelijk, je wordt dan op een wachtlijst geplaatst.  

Beste aankomende eerstejaars criminologie-studenten,,

Jullie staan op het punt om te beginnen aan een nieuwe fase in jullie leven, namelijk de fase van criminologie student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Waarschijnlijk hebben jullie de eerste kennismaking met de universiteit zelf al gehad in de Eurekaweek. Wat echter uit de criminologische theorieën blijkt, is dat de sociale omgeving waarin je jezelf als persoon begeeft één van de belangrijkste kenmerken is om goed te aarden in je omgeving.
Om deze reden heeft de studievereniging Criminologie in Actie een eerstejaarsweekend georganiseerd. Dit weekend is speciaal bedoeld voor de eerstejaars criminologie-studenten aan de EUR om elkaar beter te leren kennen en natuurlijk ook om een leuk weekend te hebben. Voor 40 euro ben je verzekerd van een slaapplek en zal er voor eten en drinken gezorgd worden op het weekend. Van een ‘drooglegging’ zal geen sprake zijn. Het weekend zal plaatsvinden van 13 tot en met 15 september, waarbij wij, in samenspraak met de sectie Criminologie, de zekerheid geven dat je niet in de knoop zal komen met de colleges en er zelfs een gelegenheid zal worden gemaakt om te werken aan je eventuele huiswerk.
De sleutelwoorden van dit weekend zijn kennismaking en vooral ook plezier; het zal dus geen ontgroening worden. Aanmelding kan geschieden door een mailtje te sturen naar eerstejaarsweekendcia@gmail.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en je studentnummer van de EUR. Hierna zul je snel bericht van ons krijgen.

Helaas zit het weekend vol! Aanmelden is nog wel mogelijk, je wordt dan op een wachtlijst geplaatst.  

Tot dan en alvast succes met de studie,

New Students Association (NSA)